fbpx

111111

Vlada Grujić i band energični i nezaboravni!

Vlada Grujić i band poznati su po svojoj energiji i prepoznatljivosti na veseljima.

Vlada Grujić, pop pevač iz Beograda. Svoje muzičko iskustvo na domaćoj sceni uspešno gradi već skoro više od 15 god po čemu je najčešće poznat Beogradskoj publici, ali i u drugim gradovima u kojima je nastupao pa čak i van granica Srbije.
Mladi i talentovani pevač Vlada Grujić koji je skrenuo pažnju na sebe tokom festivala „Sunčane skale“ polako ali sigurno pravi prostor na našem zvezdanom nebu.
Njegova pesma „Nikad ne reci nikada“ na pomenutom takmičenju zauzela je visoko šesto mesto i već izaziva dobre kritike kod publike. Nakon festivala je izbacio još tri pesme koje potpisuju najpoznatiji autori sa ovih prostora.
Do danas njegov bend (+bubanj, klavijatura, gitara i ženski vokal Snežana Matić koja ga prati u stopu poznati su po svojoj energiji, raznovrsnom repertoaru domaće, strane, pop-rock,  folk i narodne muzike.
Omiljeni su sastav najpoznatijih beogradskih klubova i restorana u kojima možete da ih čujete.
Kompletni muzičari, sjajni vokali Vladin i Sneženin, prepoznatljiva energija čini ovaj bend deo vrhunskog i nezaboravnog provoda na vašem veselju.
U direktnom kontaktu sa beogradskom publikom, Vlada Grujić  je strpljivo sazrevao, kako bi sada odlučio da se upusti u građenje karijere na nacionalnom i regionalnom nivou.
S tim ciljem, Vlada Grujić je oko sebe okupio tim vrhunskih profesionalaca koji sa njim rade i koji će mu biti najveća podrška na putu ka uspehu. Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, Vlada Grujić i band jednako su angažovani na svadbama, maturskim žurkama, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama. Repertoar je vrlo širok i obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme. Stvarno je nemoguće napisati spisak svih pesama koje sviramo. Budite i Vi jedni od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima! Hvala na ukazanom poverenju, koje ćemo sigurno opravdati.

Vlada Grujić i band u svojoj muzičkoj karijeri ima iza sebe odličnu saradnju sa najboljim Beograskim klubovima i event centrima.

Repertoar:
  1. Strani Pop//Rock
  2. Domaća Pop//Zabavna
  3. Domaća Narodna//Folk
  4. Domaći Evergreen//Rock

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Leave a comment