fbpx

Do nastupa u Zagrebačkoj areni

Pozvati

SAŠA MATIĆ 21. oktobra u Zagrebačkoj areni

21.10.2022 08 am - 01 pm 50

SAŠA MATIĆ 21. oktobra u Zagrebačkoj Areni PROSLAVLJA 20 GODINA KARIJERE

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Saša Matić nakon četiri godine vraća se u Arenu Zagreb. Koncert povodom dvadeset godina karijere zakazan je za 21. oktobar, a Saša će održat Extra koncert godine pod imenom “Dva života”.

– S velikim zadovoljstvom dolazim. Pozivam sve Zagrepčane i sve u Hrvatskoj na druženje 21. oktobra. To će biti nezaboravno kao i prošli put – rekao je na konferenciji za medije Matić ovim povodom.

Međutim, ovo nije prvi put da Saša paravi koncert u najvećoj dvorani u Zagrebu održao je već dva spektakularna koncerta. Davne 2018. godine rasprodao je u rekordnom roku prvu, a potom je otvorio i drugu zagrebačku Arenu, a koncerti su održani dan za danom.

Saša Matić promo
SAŠA MATIĆ PROMO

– Ta dva koncerta ostavili su takav utisak na mene da sam jedva čekao ponovno nastupiti u zagrebačkoj Areni. To su, pored svih lepih događaja zadnjih par godina, možda i dva najlepša koja sam imao – 15. i 16. decembar 2018. Sećam se da je bilo neko nevreme kad sam dolazio 14. navečer, taj dan nisam stigao ni na probu kakva je bila mećava, sneg. Tada sam rekao – ovo neće ići na dobro. Međutim, kad smo se ujutro probudili nestao je snega, bilo je pozitivne energije… Ta dva koncerta zajedno sa dve Beogradske Arene su za mene zaista tačka na i – priznao je Matić.

Tokom te dve nezaboravne zagrebačke večeri na pozornici mu se pridružilo čak pet regionalnih zvijezda – Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Aca Lukas. Otkrio je da će i na ovom koncertu biti gostiju, ali ne i imena.

Neka to bude iznenađenje, rekao je Matić pa tako još nije poznato hoće li mu se u Areni pridružiti, koleginica, Jelena Rozga s kojom je otpevao veliki regionalni hit “Ti i ja” s njegovog zadnjeg albuma “Dva života”. Upravo pesme koja ima skoro osam miliona pregleda zagrebačka publika će imati prilike da je čuje uživo 21. oktobra.

Saša Matić promo
SAŠA MATIĆ PROMO

– Ne možemo ne izvesti neke stare pesme koje sam dužan otpevati, biće to odličan repertoar sa starim i novim pesamam. Volim pred koncert bar pola sata biti sam i da sa svojim momcima, s bendom sve dogovorimo. Tih pola sata mi treba nekog mira. Moraš biti u dobroj formi, naspavan, da ti je grlo zdravo. Onda sve ide svojim tokom – poručuo je Saša.

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!
Book Ticket

Predstojeći događaji

Naš Način Band na splavu Move

28.05.2022. 10 am - 01 pm 50

But I must explain to you how all this mistaken idea denouncing and praising

Rezervišite
Ulaz slobodan

ROĐENDANSKA ŽURKA UZ LEXINGTON BEND

05. april 10 am - 01 pm 50

Sa početkom od 19 časova, čitav Centralni trg UŠĆE Shopping Centera postaće veliki podijum za igru, a momci iz Lexington benda pobrinuće se za pravu slavljeničku atmosferu, tako da je dobar provod zagarantovan. Svi fanovi uživaće u hitovima kao što su “Balkanska pravila”, “Donesi”, “Potraži me”, “Dobro da nije veće zlo“, ali i mnogim drugim.

Saznaj više