fbpx

111111

Koliko traju nastupi bendova na svadbama!

Najčešće nastupi bendova na svadbama traju okvirno oko 7-8 sati.

 

Nastupi bendova na svadbama su jedno od glavnih pitanja kad se dogovaraju svadbe, neki bendovi naplaćuju dodatne sate, ali mi dodatne sate ne naplaćujemo.

Smatramo da u Vašem najradosnijem danu sklapanja braka sa voljenom osobom, nije u redu da razmišljate da li će bend svirati više od dogovorene satnice, da li je pametno izdvojiti još novca za produžetak itd.

Takođe, veoma je bitno precizirati i pauze. Imajte na umu da je trenutno trend kod modernih bendova, naročito u Beogradu, da prave dve pauze od po 45 minuta.

Jednu od tih pauza tokom fotografisanja i jednu tokom mladenačke torte. Ukoliko niste angažovali još neki sastav za iznošenje torte – u problemu ste!

Uglavnom su to bili trubači, koji trenutno nisu aktuelni, a umesto njih su trend postali nastupi DJ-a sa nekim instrumentom.

Najčešće su to saksofon, truba ili violina.

Smatramo da se velike pauze negativno održavaju na atmosferu i tok događaja.

Programi za svirke

Svirki koje nisu programske. To podrazumeva da se program kreira po Vašem ukusu i izboru.

Ukoliko želite da ispunite nečije želje, da neko od prijatelja otpeva neku pesmu ili nešto slično, samo Vi to možete dozvoliti, a dobar bend Vam garantuje izuzetan provod.

Ukoliko ste se upustili u organizaciju svadbe, venčanja, rođendana, korporativne proslave ili bilo koje druge vrste event-a, doćićete do trenutka odluke oko vrste muzičkog programa.

Postoje 3 izbora: “program”, “poluprogram” ili “opcija sa poručivanjem”.

Ukratko ćete dobiti pojašnjavanje svake od navedenih opcija, kao i prednosti i mane nekih od njih:

1. PROGRAM – podrazumeva da bend izvodi program koji je unapred dogovoren sa Vama, odnosno da ceo tok dešavanje ide putem koji ste Vi želeli,

bez nepriličnih pesama koje naručuju gosti, najavljivanja i pozdrava, pada atmosfere ili bilo koje druge vrste ometanja koje mogu postojati u drugim opcijama.

Ovo je idealan izbor ako želite da stvar držite pod kontrolom i organizujete zasigurno veselu svadbu, rođendan, korporativnu proslavu…

Bend koji birate mora da ima iskustva u ovakvim dešavanjima,

širok repertoar raznih žanrova da bi mogao da pokrije celovečernji program i da nakon toga svi gosti budu zadovoljni,

samim tim i organizatori, a da je tokom celog dešavanja bilo nečega za svakog od njih.

Ovakav koncept je nešto skuplji od naredna dva, ali najsigurniji.

Takođe podrazumeva da bend poseduje profesionalnu zvučnu opremu, rasvetu, instrumente i druge propratne detalje,

što često nije slučaj kod bendova koji nisu provereni i koji ne mogu da ispune programska očekivanja mladenaca/organizatora.

Preporučujemo ovaj koncept jer je on idealan ako želite da u potpunosti kontrolišete atmosferu.

2. POLUPROGRAM – podrazmeva da bend svira prvih nekoliko sati program koji ste se dogovorili, a da se nakon njega pređe na opciiju sa poručivanjem.

Ovaj izbor je jeftiniji od celovečernjeg programa, ali isto tako nosi rizike kao i opcija sa poručivanjem.

3. OPCIJA SA PORUČIVANJEM – podrazumeva da bend ispunjava želje Vašim gostima koje se objavljuju preko razglasa, a pesme se naplaćuju.

Ova opcija je najjeftinija, ali i ima najviše mana, jer je moguće da program bude pun neprekladnih pesama, atmosferom

bez kontinuiteta koja je istrzana naglim prelascima iz brzih u spore pesme, gosti su često nezadovoljni, a neki su i naporni, jer zahtevaju da muzika dođe do njihovog stola, zahtevaju pesme koje samo oni znaju itd.

Eksluzivni pevači sa kojma sarađujemo

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!
Share:

2 Comments

  • admin
    October 31, 2019 Reply

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

  • basic theme
    January 9, 2020 Reply

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Leave a comment