fbpx

111111

Kako odabrati pravi bend za svabeno veselje?

VODIČ: Evo Kako odabrati pravi bend za svadbeno veselje, sve tajne i trikovi.

 

Pravi bend- Svi mi dodjemo do trenutka kada odlučimo da se udajemo-ženimo i dodje trenutak pripreme organizacije svadbe.

Najbitnija stvar za uspeh i veselje jeste dobar bend.

Dobar i moderan bend koji prati novija kretanja u svim muzičkim pravcima ali i da znaju da sviraju i one stare dobre proverene pesme.

Ono sto je bitno mladencima a i svim gostima bitno je da se dobro provedu i da uzivaju uz dobru muziku i nezaboravnu atmosferu.

Svima je inperativ da sve prodje u najboljem redu a jedna od  stvari koja vam daje garanciju jeste angažovanje pravih profesionalaca koji će podići atmosferu.

Bend za svadbe koji može odgovorti zahtevima i najzahtevnije publike je nešto što je must have na svadbama danas.

Kako biste se što bolje snašli kroz ovaj korak organizacije venčanja, morate ispoštovati određena pravila.

Na primer, ne zaboravite da kvalitetan bend za svadbu zna biti zauzet mesecima unapred te ako želite što manje trzavica, potrudite se da na vreme uhvatite u koštac sa ovom potragom.

Poslušajte ih uživo.

Uvek je poželjno odlučiti se za nekog koga ste uživo čuli na nekoj svirci gde ste stekli dobru sliku kako se muzičari odnose prema veselju i koliko doprinose istom, ali ponekad nije loše ni samo poslušati preporuke ljudi od poverenja koji su imali iskustva sa pomenutim bendom za svadbe.

Ne zaboravite da je neophodno ipak čuti svirku uživo jer ćete samo tako steći pravu sliku o onome što vas eventualno očekuje, a da ujedno izbjegnete neugodna iznenađenja kada bude kasno da se bilo šta ispravi. I po mogućnosti, probajte da budete 20-ominutni gost na nekoj svadbi gde željeni bend za svadbe nastupa…

Ipak je veselje uživo jedno, a studijski nastup sasvim nešto drugo.

Ako vam se uklapa termin sa bendom i to ne predstavlja prepreku, pređite na sledeće korake.

Proverite koliko bend za svadbe uopšte postoji i gde su, eventualno, nastupali.

Godine postojanja su uvek garancija kvaliteta, a učestalost nastupa nam govori da su traženi.

Usaglasite postavku (sastav) benda i opremu koju očekujete, nemojte pristajati na kompromise i polovične predloge. Vaša svadba zaslužuje samo najbolje.

Proverite repertoar, ponekada postoje tematski bend za svadbe koji se ipak i ne snalazi dobro u onome što biste vi hteli za svoj bitan dan.

I na kraju, ali ne najnebitnije, neka bude govora o parama…

Hm!? Da li je cena uslov za kvalitet? Pa ne baš uvek.

Uvek se može za neku osrednju cenu na tržištu odabrati kvalitetan bend za svadbe koji će ujedno zadovoljiti očekivani nivo.

Kako onda izabrati pravi bend za svadbu?

Prilikom izbora benda za svadbu veoma je važno da vodite računa pre svega o vašim željama jer ipak se radi o jednom posebnom danu u vašem životu, ali isto tako i da se potrudite da vama dragim ljudima bude lepo tog dana.

Ovo je veoma teško izvesti, imajući u vidu da nemamo baš svi isti muzički ukus, ali isto tako ukoliko želite da zadovoljite veći deo vaših gostiju i prijatelja, onda je posebno teško pronaći bend koji će biti u mogućnosti da sve to ispoštuje.

U izboru benda koji će biti zaslužan za sjajnu atmosferu uglavnom zajednički učestvuju mladenci a mi smo tu da vam predstavimo našu ponudu kako bi atmosfera bila dostojna tog posebnog momenta u vašem životu.

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!

3 Comments

 • basic theme
  January 9, 2020 Reply

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 • basic theme
  January 9, 2020 Reply

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua now.

 • basic theme
  January 9, 2020 Reply

  Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex

Leave a comment