fbpx

111111

Progressive Band žari i pali svabenim veseljima

Predstavljamo vam Progressive Band iz Jagodine koji žari i pali veseljima

Jagodina je uvek važila za kraj u kome je muzika veoma važna šta god da se radi.
A kada su svadbe i druge proslave u pitanju, onda sve mora da bude vrhunskog kvaliteta.
Ukoliko je i Vama potreban bend koji će Vaše svadbeno veselje učiniti nezaboravnim, ne brinite, jer je tu Progressive – bend koji je najpre, od 2011. godine, od kada postoji, “žario i palio u Jagodini i okoloni, a danas najviše nastupa u Beogradu, širom Srbije i u inostranstvu.
Ovaj bend čine veseli i ozbiljni profesionalci: Danilo Jokić, Marina Valo, Bojan Tomić, Aleksandar Milenković i mlada pevačica Milica Čikarić iz Jagodine, inače drugoplasirana na takmičenju u Zvezdama Granda 2019. godine.
Koji god muzički pravac da Vam dira dušu, sigurno je na njihovom repertoaru, na kome je, takođe, i veliki broj domaćih i stranih hitova.
Zato je ovaj bend pravi izbor kada je u pitanju bilo koja vrsta Vašeg slavlja. Na njihovim svirkama nema odmora i svi su uvek “na nogama”, a kad su svadbe u pitanju, to je, na kraju krajeva i jedna od najvažnijih stvari – da vam gosti budu veseli. Uz bend Progressive će to svakako i biti.
O nama:
Progressive Band je vokalno-instrumentalna muzička grupa iz Jagodine u sledećem sastavu:
1. Marina Valo – vokal, perkusije
2. Milica Čikarić– vokal
3. Danilo Jokić – vokal, perkusije
4. Aleksandar Milenković – klavijature
5. Bojan Tomić – gitara, vokal
Progressive Band Vam pruža kvalitetan muzičko – scenski nastup i zagarantovano dobar provod uz bogat repertoar domaće i strane muzike (pop, rock, funk, folk, starogradska, izvorna narodna, novokomponovana narodna muzika…)
Progressive Band u svojoj muzičkoj karijeri ima iza sebe odličnu saradnju sa najboljim Beograskim klubovima i event centrima.
Repertoar:
  1. Strani Pop//Rock
  2. Domaća Pop//Zabavna
  3. Domaća Narodna//Folk
  4. Domaći Evergreen//Rock

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!

Leave a comment