fbpx

111111

Nemanja Radonjić i L.A. Band sinonim za najbolje žurke

Nemanja Radonjić i L.A. Band  sinonim su za dobar noćni provod i najbolje žurke u Beogradu.

Talentovani pop pevač Nemanja Radonjić deceniju unazad je sinonim za dobar noćni provod i najbolje žurke u Beogradu. Upravo zbog Nemanjine fenomenalne energije, fantastičnog vokala koji poseduje i posebne atmosfere koju pravi, njegovi živi nastupi u najpoznatijim beogradskim klubovima uvek su krcati publikom svih generacija. 

U direktnom kontaktu sa beogradskom publikom, Nemanja Radonjić  je strpljivo sazrevao, kako bi sada odlučio da se upusti u građenje karijere na nacionalnom i regionalnom nivou.

S tim ciljem, Nemanja  Radonjić je oko sebe okupio tim vrhunskih profesionalaca koji sa njim rade i koji će mu biti najveća podrška na putu ka uspehu.

Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, Nemanja Radonjić i L.A. Band jednako su angažovani na svadbama, maturskim žurkama, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama.

Repertoar je vrlo širok i obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme.

Stvarno je nemoguće napisati spisak svih pesama koje sviramo.

Budite i Vi jedni od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima! Hvala na ukazanom poverenju, koje ćemo sigurno opravdati.

Nemanja Radonjić i L.A. Band u svojoj muzičkoj karijeri ima iza sebe odličnu saradnju sa najboljim Beograskim klubovima i event centrima.

Repertoar:

  1. Strani Pop//Rock
  2. Domaća Pop//Zabavna
  3. Domaća Narodna//Folk
  4. Domaći Evergreen//Rock

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!

Leave a comment