fbpx

111111

MLADEN ZEČEVIĆ I FUNK OFF BAND za sve obožavateljke!

 Mladen Zečević i Funk off band za veselja koja organizuju pripadnice lepšeg pola.

Mladen Zečević omiljeni je pevač pripadnica lepšeg pola. Prate ga po nastupima i uvek traže mesto više. Zato je on i njegov bend jedan od najangažovanijih na svadbama, veseljima i devojačkim večerima.

Da je na svirkama  Mladena Zečević-a uvek zabavno, potvrđuje i podatak da ga je u Crnoj Gori jedna gošća čak i zaprosila, pa se ostatak benda šali da će za koncerte koji ih tamo očekuju morati da angažuju dodatno obezbeđenje.

 

– Uskoro ponovo idemo u crnu goru, sviraćemo i u herceg novom, odakle je potencijalna mlada, pa se šalimo sa mladenom da ćemo, za svaki slučaj, da ponesemo i odela za svadbu. Nikad se ne zna – smeje se basista. – “nevesta” je delovala vrlo ozbiljno pa nam nema druge, ili da ga ženimo ili da pojačamo obezbeđenje ako ona odluči da ga vodi kući.

Mladen Zečević i Funk off band su sinonim za odličan provod. Mladen Zečević dugi niz godina a ulepšava noćni život beograda.

Mladen Zečević i Funk off band ogleda se ne samo u izvrsnoj interpretaciji i repertoarskoj šarenolikosti, već i u vrlo energičnom nastupu našeg sastava.

Mladen zečević i funk off band je pravi bend za vaše svadbe i proslave.

Mladen zečević i funk off band u svojoj muzičkoj karijeri ima iza sebe odličnu saradnju sa najboljim beograskim klubovima i event centrim.

Repertoar:

  • Strani pop//rock
    domaća pop//zabavna
    domaća narodna//folk
    domaći evergreen//rock

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!

Leave a comment