fbpx

111111

Marko Simičić i Kao Kao Bend za vrela veselja!

Marko Simičić i Kao Kao Bend jedan od najpopularnijih bendova u Srbiji je i “Kao kao” bend. Momci iz ovog benda brzo su osvojili srca publike.

Marko Simičić i Kao Kao BendZa emisiju Puls Srbije na Televiziji Kurir govorio je frontmen i pevač benda “Kao, kao”, Marko Simičić.
– Dosta radimo na veseljima, svadbama ali zimi radimo i po klubovima, kafanama i restoranima – kaže Marko.
I večeras za proslavu Srpske Nove pravoslavne godine ovaj bend će nastupiti.
– Večreras radimo i u jednoj kafanici. Nadam se da će biti lepo, kao i svaki put – rekao je Marko.
Marko Simičić i Kao Kao Bend je sinonim za odličan provod. Marko Simičić dugi niz godina a ulepšavanoćni život Beograda. Njihov veliki hit jepesma pod nazivom „Radi Vino“. Osvojila mnoge ljubitelje muzike. Ovaj harizmatični pevač nastupa po beogradskim klubovima i splavovima i uvek pravi dobru atmosferu. Od danas imate mogućnost da naručite da naručite ličnu čestitku od njega i da ulepšate Vama bitan dan. Nastup Marka Simičića i Kao Kao Benda ogleda se ne samo u izvrsnoj interpretaciji i repertoarskoj šarenolikosti, već i u vrlo energičnom nastupu našeg sastava. Marko Simičić i Kao Kao Bend je pravi bend za vaše svadbe i proslave. Marko Simičić i Kao Kao Bend u svojoj muzičkoj karijeri ima iza sebe odličnu saradnju sa najboljim Beograskim klubovima i event centrim.  

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!
Share:

Leave a comment