fbpx

111111

Johnny i Workersi bend vredni na svakoj svirci

Johnny i Workersi bend stare kajle noćnog života, omiljeni za sve vrste proslava

Johnny i Workersi bend osnovan je 2014. godine od sadašnjeg frontmena grupe Nikole Jakovljevića. Na ideju da osnuje bend došao je nakon nastupa na Sunčanim skalama sa pesmom Sergeja Ćetkovića pod nazivom Laku noć. Nakon toga okuplja ekipu i kreću da nastupaju u beogradskim noćnim klubovima i kafanama.

U saradnji sa Damirom Handanovićem i Marinom Tucaković uradili su njihovu prvu pesmu pod nazivom Živi život svoj sa potpisom Johnny i Workersi benda. Pesmu možete poslušati na linku ispod:

Johnny i Workersi iza sebe imaju jako veliki broj nastupa, kako na privatnim i korporativnim proslavama, tako i u noćnim klubovima širom Srbije i regiona.

Neki od noćnih klubovima i kafanama u Beogradu gde su nastupali su: Gradska Kafanakafana Druga Kućakafana Ona Moja i mnoge druge.

Za doček Nove godine 2019. nastupali su kafani Stara Pesma. Još uvek nije objavljeno gde će nastupati Johnny i Workersi za doček Nove godine 2020.

Johnny i Workersi bend je sinonim za odličan provod. Nikola Jakovljević dugi niz godina a ulepšava noćni život Beograda.

NastupJohnny-a i Workers-a ogleda se ne samo u izvrsnoj interpretaciji i repertoarskoj šarenolikosti, već i u vrlo energičnom nastupu našeg sastava.

Johnny i Workersi bend je pravi bend za vaše svadbe i proslave.

Johnny i Workersi bend  u svojoj muzičkoj karijeri ima iza sebe odličnu saradnju sa najboljim Beograskim klubovima i event centrim.

Repertoar:

  1. Strani Pop//Rock
  2. Domaća Pop//Zabavna
  3. Domaća Narodna//Folk
  4. Domaći Evergreen//Rock

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!

Leave a comment