fbpx

111111

Filip Mitrović čigra opštenarodnog veselja

Filip Mitrović i Antidepresiv band za sva čula i ukuse

Pop pevač Filip Mitrović je u prethodnih deset godina, koliko je aktivan na našoj muzičkoj sceni, prošao kroz niz žanrsovkih, ali i vizelnih transofrmacija, koje su najviše odjeknule u javnosti i izazvale buru komentara na društvenim mrežama. 

Filip danas nije ni nalik onom iz 2011. godine, kada ga je upoznala i zavolela domaća javnost, te se često mogu videti komentari da je u međuvremenu „promenio lični opis“. 

Filip Mitrović je pevač koji je rođen u Kraljevu 31.07.1991 godine. 

Pre nego što je počeo da se bavi pevanjem radio je kao pizza majstor i bio profesionalac u svojoj oblasti sve dok nije shvatio da je pevanje njegova prava ljubav.

Javnosti je postao poznat kada se takmičio u prvoj sezoni emisije Prvi Glas Srbije i odneo peto mesto kao jedan od najkvalitetnijih pevača.

Godinu dana kasnije priključuje se Grand Produkciji i nakon toga počinje da snima fantastične duete sa zvezdama kao što su Emina Jahović i Biljana Sečivanović. Sarađivao je sa nekim od najvećih kompozitora i aranžera na Balkanu kao što su Bojan Vasić i Marko Cvetković koji su pisali pesme za najveće zvezde sa naše scene poput Saše Matića, Cece, Ace Lukasa i mnoge druge.

FILIP MITROVIĆ DISKOGRAFIJA

U dosadašnjoj karijeri objavio svoj prvi album 2017 godine pod nazivom „Virus“ koji je prošao veoma zapaženo.

Singl Pesme koje je objavio nazivaju se :

 • Antidepresiv (2013)
 • Luda glava (2013)
 • Brojim (2014)
 • Beli grad (2014)
 • Ludo srce (2015)
 • Zabranjeno moje (2016)
 • Ne pričam nikom o tebi (2017)
 •  

Filip se, inače, nakon kraće diskografske pauze vraća se na scenu novom pesmom „Bentley“ zahvaljujući kojoj, kako i sam priznaje, po prvi put izlazi iz svoje „zone komfora“! Bladu „To što jesam“ objavio je prošlog leta, a u međuvremenu se odlučio na nešto potpuno novo i vredno je radio na novom projektu, te se sada na scenu vraća u potpuo drugačijem izdanju – kako žanrovskom, tako i vizuelnom!

Repertoar:

 1. Strani Pop//Rock
 2. Domaća Pop//Zabavna
 3. Domaća Narodna//Folk
 4. Domaći Evergreen//Rock

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!

Leave a comment