fbpx

111111

Dule Lušin & Sonja Kocić feat No Comment bend

Dule Lušin & Sonja Kocić feat No Comment bend ekipa koja garantuje najbolji kvalitet živog zvuka!

Dule Lušin & Sonja Kocić feat No Comment bend snimaju spot za novu pesmu “Potraži”, u kome glavnu ulogu igra Bane Tomašević inače poznati glumac serije “Ubice moga oca”.

Bane se lepo oseća u grandioznom ambijentu i iznosi utiske sa samog snimanja:

-Oni su profesionalci u svom poslu i nije teško glumiti sa njima, kada se neko trudi i zna, onda to mora ispasti dobro – rekao je on.

Naglašava i lepo prijateljstvo sa članom benda, poznatim magistrom opere, Vukom Matićem koji je inače ovu numeru komponovao i napisao u vlastitom L.A.V. studiju.

O Duletu Lušinu:

Jevremovići su ga prozvali MIKIJEVIM NASLEDNIKOM Pevač Dule Lušin je ovim projektom oduševio publiku
Pevač Dule Lušin poznat je po izuzetnim glasovnim sposobnostima, a jednim od poslednjih projekata još jednom je ostavio publiku bez teksta.

Dule je, naime, krajem prošle godine održao koncert pod nazivom “Jedna divčibarska noć”, u okviru kog je, na radost publike, prepevao oko 20 poznatih domaćih pesama.

Na koncertu su mu se pridružili i “No comment band” i Sonja Kocić.

Dule je sa njima nedavno snimio pesmu “Potraži me”, u čijem spotu glumi glumac Bane Tomašević.

Duleta Lušina je, inače, porodica legendarnog Mikija Jevremovića prozvala njegovim naslednikom, što ovom pevaču izuzetno imponuje, budući da je Miki upamćen kao jedan od najlepših glasova na ovim prostorima.

O Sonji Kocić:

Sonja Kocić je rođena 13. jula 1985. godine. Po zanimanju je pop pevačica. Prvi veliki korak u njenoj karijeri predstavlja ujedno i njen prvi solistički album Sama, koji je objavljen 2005. godine.

Karijeru dalje nastavlja zapaženim nastupima na mnogobrojnim festivalima, kao što su festival u Budvi, Sunčane skale i Radijski festival.

Još u detinjstvu gajila je ljubav prema muzici. Stanislav Binički je srednja muzička škola koju je završila, a takođe i Akademiju lepih umetnosti u Beogradu. Po oceni mnogih, Sonja Kocić je svojim albumom Bivša dokazala svoje mesto na pop sceni.

Učestvovala je i u rijaliti šou Parovi. Razlog za učestvovanje u ovom rijalitiju, po njenim rečima, je bio samo marketing, odnosno da gledaoci vide, čuju i shvate da zna da peva. Odlučila se da na taj način promoviše svoj rad i da privuče pažnju javnosti svojim pesmama.

Repertoar:

  1. Strani Pop//Rock
  2. Domaća Pop//Zabavna
  3. Domaća Narodna//Folk
  4. Domaći Evergreen//Rock

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Leave a comment