fbpx

111111

CHE BAND rokerski užitak za one koji to vole!

CHE BAND prava rokerska poslastica za one koji to vole na svojim veseljima!

CHE BAND je nastao Kafe Zizu, Voždovac, 2017. Dva studenta Saobraćajnog fakulteta na polu – obnovi pila su standardno espresso – cedevita akciju za 130 dinara.

Vidno pogođeni ekonomskom i socijalnom situacijom odlučiše da naprave bend koji će pokoriti Beograd pozitivnom energijom pre svega.

Pavle je pozvao Veljka, Peđa je pozvao Stefana i stvari su magično kliknule.

Prva svirka Anker bar na terazijama i guranje Ford Fieste, koju je Pavle pozajmio od dede, u pet ujutru, označilo je početak ove kultne karijere.

Zabeležili su nastupe širom cele Srbije, Crne Gore, Slovenije i stigli čak i do Kipra.

Fanovima savetuju dobar odmor preko nedelje, unos vitamina C, omega 3 i ginko bilobe kao obavezan vid pripreme za svaku sledeću svirku.

Momci okupljeni oko jedne ideje, muzikom do slobode i ljubavi! Delirijum i emocije idu itekako sa Che-om!
Elektro/akustični cover bend sa odlicnim repertoarom i jos boljom energijom!
Veljko Jankovic-vokal,gitara
Pavle Djuric-vokal,gitara
Nikola Stefanović – Stefano: Cajon
Predrag Avramovic-Bas gitara
Rrepertoar:
  1. Strani Pop//Rock
  2. Domaća Pop//Zabavna
  3. Domaći Evergreen//Rock

Ime benda

Gevara je predstavljao jednu od ključnih ličnosti u revoluciji Fidela Kastra na Kubi (19561959), kao član pokreta „26. jul“. Nakon pobede revolucije, nekoliko godina je bio aktivan u promociji revolucije društva, putujući po svetu kao diplomata Kube, a zatim se lično angažovao u pokretima za oslobođenje od diktatorskih režima putem gerilske borbe, najpre u Kongu, za vreme vladavine Moiza Čombea, a potom u Boliviji. U Boliviji, spregom Američke obaveštajne agencije i bolivijske vojske, Gevara je najpre uhvaćen, a odmah sutradan ubijen. Njegov lik, kao borca za oslobođenje i žrtve imperijalizma, i danas, nekoliko decenija posle njegove smrti, predstavlja jedan od glavnih simbola i ikona društvene i političke revolucije širom sveta.[1][2][3] Kao strog vojskovođa, i potpuno posvećen svom revolucionarnom cilju sa ogromnim moralnim autoritetom nad svojim trupama,[4] on je ostao kontroverzna ličnost od velike istorijske važnosti. Časopis „Tajm“ proglasio je Gevaru jednim od 20 najvećih svetskih ikona i heroja u okviru 100 najuticajnijih ljudi sveta 20. veka,[5] a čuvenu fotografiju Gevare (desno), koju je načinio Alberto „Korda“ Dijaz, Akademija umetnosti u Merilendu proglasila je „najpoznatijom fotografijom na svetu i simbolom dvadesetog veka“.

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!

Leave a comment