fbpx

111111

Balkan Beat Bend najpopularniji i najtrazeniji bend!

Balkan beat bend postoji od 2016.godine i za to vreme su postali jedan od najpopularniji i najtraženijih bendova za klupske svirke  i sve tipove proslava. 

U osnovi bend čine 4 člana , klavijatura , bubanj i gitarista i frontmen grupe Zoran Stanić koji je ujedno i pevač i pevačica. Raznovrstan repertoar koji obuhvata sve muzicke pravce i praćenje aktuelnih trendova na muzickoj sceni, svrstava ovaj bend medju najtrazenije na trzištu.

Za  Zorana Stanića takmičnje pevača “Prvi glas Srbije” 2012. i 2013. godine, na kome je učestvovao je bilo ključno za razvoj dalje karijere.. Te sezone pobedu je odnela Mirna Radulović (u finalu je bila sa Sarom Jovanović i Nevenom Bozović), a Zoran je ispao u polufinalu, tako što je dobio manje glasova od “Sare Jo”. Ipak ogroman broj ljudi je moralnim pobednikom smatrao upravo Zoran Stanić.

Repertoar:

  1. Strani Pop//Rock
  2. Domaća Pop//Zabavna
  3. Domaća Narodna//Folk
  4. Domaći Evergreen//Rock

Najveće priznanje za jednog (u ovom slučaju tri) muzičara je zadovoljstvo na licima onih za koje sviramo. Mi volimo to što radimo, muzika nas čini srećnim i tu sreću nesebično delimo sa svojom publikom, bilo da je u pitanju klub, svadba ili proslava bilo kog karaktera.

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Odaberi pevača ili bend

Odaberi svoj omiljeni bend za svadbu i uživaj!

Leave a comment