fbpx

111111

ARENA band jedan od najperspektivnijih mladih bendova

ARENA band je nastala 2012. godine u Čačku.

Mladim momcima od početka je bio isti cilj, a to je da naprave nesto drugačije, i kroz muziku i pesme prenesu ljubav i energiju koju imaju prema muzici koju sviraju.

ARENA band ima izdate tri svoje pesme za IDJ videos pod nazivom “Gledas me”, “Dodji” i pesmu “Na pola puta” koju je pisao Bane Opačić. Isto tako možete pogledati naša gostovanja u emisijama kao sto su AMI G SHOW, Žikina Šarenica i mnoge druge. ARENA band na svojim nastupima stvara vrhunsku atmosferu svirkom i uvek aktuelnim repertoarom. Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, jednako smo angažovani na svadbama, maturskim žurkama, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama. Repertoar je vrlo širok i obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme. Stvarno je nemoguće napisati spisak svih pesama koje sviramo. Budite i Vi jedni od mnogih koji su oduševljeni našim nastupima! Hvala na ukazanom poverenju, koje ćemo sigurno opravdati. ARENA band u svojoj muzičkoj karijeri ima iza sebe odličnu saradnju sa najboljim Beograskim klubovima i event centrima. Repertoar:
  1. Strani Pop//Rock
  2. Domaća Pop//Zabavna
  3. Domaća Narodna//Folk
  4. Domaći Evergreen//Rock
 
Više od dve godine čekali su na povratak „Arena benda“ u „Zračku“. Vole ih i znaju skoro sve njihove pesme. I mladi muzičari, popularni ne samo u svom Čačku, već i širom Srbije, uvek se rado odazovu pozivu da sviraju samo za njih. Kažu, to im je posebna vrsta emocija i zadovoljstva, jer dobiju veliku „nagradu“ – osmeh i neopisivu sreću na licima u publici. To se moglo osetiti i danas, od trenutka kada su se na „povratničkoj“ žurci čuli prvi akordi. Plesalo se, igralo i pevalo, zajedno od prve do poslednje pesme, kao što se godinama pre pandemije radilo za proslave u ovoj ustanovi. Osim „Zračaka“ na koncert su došli i učenici obližnje Škole „1. novembar“. U zabavi su uživali i njihovi nastavnici, vaspitači, lični pratioci i roditelji…

Svadbe

Korporativne proslave

Klubovi i Žurke

Rođendani i Krštenja

Share:

Leave a comment